Velkommen til landsmøte 2012!

Til helgen går FpUs landsmøte av stabelen i Oslo. 24. – 25. mars samles over 170 FpUere fra hele landet for å stake ut den politiske kursen og velge nytt sentralstyre for perioden 2012 – 2014.

Viktig informasjon

Landsmøtet foregår på Clarion Hotel Royal Christiania. Dette ligger like ved Oslo Sentralstasjon, i Biskop Gunnerus’ gate 3. Hvis man er usikker på hvor hotellet ligger kan dere ta kontakt med deres delegasjonsleder. Dere kan også selvsagt ta kontakt med sekretariatet, kontaktinformasjon finner dere nederst i artikkelen.

Registreringen starter klokken 11.00 og møtet starter klokken 12.00. Møt i god tid!

Alle delegater, observatører, gjester og stab har opphold på hotellet og skal ha mottatt flybilletter hvis nødvendig. Oppholdet inkluderer frokost, lunch og middag på lørdag. På søndag inkluderer oppholdet frokost og lunch. Hvis dere opplever problemer med hotellet, er det viktig at dere tar kontakt med sekretariatet snarest.

Klikk her for å laste ned dagsorden.

Frister

Det er viktig å huske at alle resolusjonsforslag som ikke er tidsaktuelle må være sekretariatet i hende innen torsdag 22. mars klokken 17.00. Alle benkeforslag til Sentralstyret skal leveres til sekretariatet innen lørdag 24. mars klokken 12.00.

Til delegasjonsledere

Når dere ankommer hotellet, vennligst gå til registreringen. Denne er like utenfor konferansesalen hvor selve møtet vil være. Det er enkelt å finne frem, og det vil være stab i ankomstområdet. I registeringen vil delegasjonslederne motta en stor konvolutt med alle delegat- og observatørkort, replikk- og talekort, og nøkkelbånd. Delegat- og observatørkortene må bæres synlig til alle tider. Dere har plikt til å distribuere kortene riktig til deres delegater og observatører.

Ved spørsmål er det bare å ta kontakt med sekretariatet.

Sekretariatet

Espen Teigen
Generalsekretær
E-post: est@frp.no
Tlf. 47 87 35 75

Mats Ramo
Stab
Tlf. 97 17 30 15

Linda Kristengård
Stab
Tlf. 98 88 69 30

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.