Hvem vant FpUs pokeraksjon?

Østfold FpU pakket koffertene og tok med 13 mann (12 fra Østfold + FpUs formann) til Tanumstrand i Sverige. Målet var å protestere mot det norske forbudet mot pokerspill med penger ved å spille poker rett over svenskegrensen. I henhold til svensk lov var det kun de over 18 som fikk lov å spille.

Det skulles spilles Texas Hold ´Em! Sentralstyremedlem Julia Brännström begynte turneringen med et brak. Hun kapret fort seieren i et par av de første rundene.

FpU-formannen led i de samme rundene store nederlag, og hadde etter noen få runder såvidt noen sjatonger igjen.

Ting endret seg fort. Heretter gikk det kun nedover for Julia. For Himanshu gikk nå ting utelukkende oppover. 

Etterhvert satt han igjen alene på bordet med formann i Østfold FpU, Niklas Eriksen.

Begge herremennene bestemte seg for å spille to runder uten å se kortene. Det burde ikke Niklas ha gjort, for Himanshu vant den første runden og Niklas hadde noen få sjatonger igjen. Himanshu ble med på en «blind round» til, og gikk all-inn uten  å se kortene og lovte bort halve formuen dersom Niklas vant. Det gjorde Niklas.

.

Formannen i Østfold FpU var nå «back in the game.» Han gikk likevel «all in» i neste runde. Til hans store fortvilelse gjorde Himanshu det samme.

Hvem vant?

Niklas hadde gått all in uten å ha noe som helst på hånda. Det ble han straffet for.

Formann i FpU, Himanshu Gulati, gikk seirende ut av turneringen. Potten på et par hundre kroner var nå i trygge hender. Eller hva?

– Det er helt utrolig at det i Norge er forbudt å bruke sine egne lovlige tjente penger på et uskyldig pokerspill. Det er da mer enn nok viktigere ting for politiet å bruke penger på enn å ta folk som spiller poker, sier den fornøyde FpU-formannen.

Les saken på Moss Avis sine nettsider ved å trykke her.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.