Ja til søndagsåpne butikker

FpU mener at politikere ikke bør blande seg inn i butikkenes åpningstider.

– Dette er noe butikkene selv bør bestemme, dette trengs ikke å reguleres av politikere, sier formann i FpU, Himanshu Gulati.

Buskerud FpU hadde kjøpt inn en haug med dagligvarer. Disse ble delt ut gratis til forbipasserende på torget i Hønefoss søndag 10.juni, samtidig som budskapet om FpUs liberalistiske politikk ble spredt. Bloggeren Voe var også innom og fikk gratis dagligvarer fra FpU.

– Hønefoss er et perfekt eksempel på inkonsistensen i dagens regler. ICA-butikken 20 meter unna oss hadde ikke lov å holde åpent, mens den mindre Bunnpris-butikken 200 meter unna tilfredsstiller regjeringens krav til å være såkalt Brustad-bue. Dette er håpløst og resultatet av typisk sosialistisk reguleringspolitikk, sier Himanshu Gulati.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.