FpU på Arendalsuka

Forrige uke inntok FpU – sammen med de andre ungdomspartiene – Arendal i Aust-Agder. Arendalsuka er en nasjonal arena for politikk og næringsliv – FpU var selvsagt godt representert. Her var det duket for politiske debatter, foredrag og sosialt opplegg på kveldstid!’

FpUerne ble skolert i alt fra medlemsverving til organisasjonskultur. I tillegg var det lagt opp til politisk verksted for å legge grunnlaget for FpU og Fremskrittsbevegelsens nye politikk og langsiktige strategi. – Jeg synes foredragene var svært givende og det var kjekt å kunne delta i ”workshop-arbeidet”, på den måten kan deltakerne gi noe tilbake til organisasjonen, sier en fornøyd Siri Ulleberg (Oslo FpU).

FpU holder for tiden på å utarbeide såkalte ”delmanifester” som skal være utdypende og dagsaktuelle supplement til manifestet. Første utkast ble lagt frem på Arendalsuka og fikk god respons.

Arrangementet var arena for utallige politiske debatter.FpUs formann, Himanshu Gulati sparket godt fra seg i debatt mot de andre ungdomspartilederne og senere var det Siv Jensens sin tur til å debattere foran blant annet jublende FpUere.

– Alt i alt var Arendalsuka et flott arrangement, den sosiale biten var spesielt moro, og det var hyggelig å bli kjent med de andre ungdomspartiene, avslutter Siri Ulleberg etter en uke i Arendal.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.