Tillitsmannskonferansen 2013

Den 12. – 13. januar avholder FpU sin årlige tillitsmannskonferansen for alle nye tillitsvalgte. Dette kan være en kickstart for din politiske karriere.

På konferansen vil det være eksterne eksperter på en rekke fagområder og faglig påfylle fra FpUs folke- og tillitsvalgte fra hele landet. Det vil bli lagt sterkt trykk på hvordan man skal jobbe som tillitsvalgt, både politiske og organisatorisk. På konferansen vil også FpUs nye logo bli avduket, samt en spliter ny tillitsmannshåndbok som alle tillitsvalgte bør sette seg inn i og bruke flittig.

Dette er rett og slett et must for alle nye tillitsvalgte. Konferansen vil bli skreddersydd etter ditt verv, slik at du kan bli en best mulig tillitsvalgt i ditt arbeid rundt omkring i alle landets fylkes- og lokallag.

Konferansen er forbeholdt nye tillitsvalgte, men hvis det er gamle tillitsvalgte som ønsker litt faglig påfyll er man selvsagt velkommen til å sende en henvendelse.

Hvordan melder jeg meg på?
For å melde deg på konferansen sender du en e-post til FpUs generalsekretær, Espen Teigen, på est@frp.no. Her er det viktig at du skriver ditt navn, hvilket verv du har, hvorvidt du skal ha overnatting eller ei og hvilket lag som betaler for deg.

Endelig påmeldingsfrist er 20. desember. Ved avmelding etter dette vil kostnader likevel påløpe.

Pris og informasjon

Pris med hotell er 750,-
Pris uten hotell er 400,-

Reise kommer selvsagt utenom.

Konferansen vil foregå på Fremskrittspartiets partikontor i Karl Johans gate 25. Dette er midt i sentrum av Oslo, og det er veldig lett tilgjengelig for alle.

Hvis det er noe du lurer på må du ikke nøle med å ta kontakt med sekretariatet ved generalsekretær på est@frp.no.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.