Ny valgkampsekretær

Fremskrittspartiets Ungdom har ansatt André Bråthen som valgkampsekretær.

Det er store forventninger til at Fremskrittspartiet skal inn i regjering og fornye Norge til høsten. For å gjøre dette er det vesentlig å engasjere ungdom til å stemme på FrP. – Dette er det viktigste valget noen sinne, og vi skal satse hardt for å vinne dette skolevalget sier den nye valgkampsekretæren.

André Bråthen er fra Sande i Vestfold, og har sterk tro på at Fremskrittspartiet kan vinne valget. Bråthen har sterk tro på at med solid planlegging og mye arbeid kan FpU vinne skolevalget og mobilisere de unge velgerne.

Som valgkampsekretær skal Bråthen jobbe på FpUs kontor i Oslo, hvor han vil fokusere på valgkampskoleringer, kurs og forberedelser til det tøffeste valget noen sinne.  I starten vil Bråthen begynne i en deltidsstilling som vil gå over til en heltidsstilling i juni.

Toppsakene til Fremskrittspartiet er klare for skolevalget. – Vi betaler alt for mye i skatter og avgifter i Norge, og får altfor lite tilbake for disse skattepengene. Det er for lite valgfrihet i skolen, og eleven må tilbake i sentrum. I tillegg er det på tide å få strenge og rettferdige straffer, slik at kriminelle ikke slipper unna.

Se mer om FpUs fanesaker.
Skatter og avgifter
Skolepolitikk
Kriminalitetspolitikk

Om ikke lenge begynner skoledebattantskoleringene. Her vil det bli et tøft program med sterkt fokus på utspørring av debattanter, skriving og fremføring av taler og egentlig et kurs i hvordan vi skal vinne valget. – Dette er noe av de viktigste forberedelsene vi gjør i forkant av valget. Vi setter sammen grupper av både rutinerte og ferske folk. Vi har ikke noe valg, vi må være best forberedt, spesielt når de andre partiene angriper Fremskrittspartiet med løgner og mer til, understreker André Bråthen.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.