Vi er klar for å vinne valget!

Fremskrittspartiets Ungdom avholdte sin første debattantsamling for 2013 forrige helg (26. – 28. april). Det kom over 70 debattanter fra hele landet klare for å vinne valget.

– Det er utrolig viktig at vi har de beste debattantene, og at FpU møter opp og vinner skolevalget nok en gang, sier Himanshu Gulati, formann i FpU.

Fremskrittspartiet vant skolevalget både i 2005, 2007 og 2009 og forventningene er høye for at partiet også skal vinne i år.

Konferansen er en del av en helhetlig skolering frem til valget som fokuserer sterkt på debatteknikk og rett og slett hvordan FpU skal vinne skolevalget nok en gang. Samlingen hadde et hardt løp med høye krav til debattantene. – Dette var utrolig spennende, og utvilsomt lærerikt. Nå gleder jeg meg til å ta fatt på debattene og knuse motstanderne våre, sier formann i Nord-Trøndelag FpU, Bjørn Emil Nesset.

IMG_6219

Flere av partiets fremste politikere kom for å holde foredrag om en rekke forskjellige temaer. Ole Berget, FrPs kommunikasjonssjef holdte foredrag om hvordan FrP skal bli bedre på å få ut budskapet. Christian Tybring-Gjedde holdte kurs om skatte- og avgiftspolitikk, og hvordan FpU skal gi betydelige lettelser til vanlige folk. I tillegg kom Ulf Leirstein for å holde kurs om justispolitikk.

IMG_6168

Debattantene ble utsatt for en rekke øvelser, og kom gjennom et intensivt skoleringsløp. – Vi har lagt mye arbeid i dette, og vi vet at med dette mannskapet kan FpU vinne valget, sier valgkampsekretær i FpU, André Bråthen.

IMG_6141

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.