Israel har rett til å forsvare seg

Denne uken ble tre bortførte Israelske tenåringer funnet drept. Henrettelsene er trolig utført av terrororganisasjonen Hamas. Den siste tiden har det også vært en opptrapping i rakettangrep fra Gaza mot sivile Israelske mål. – Terror mot sivile må slås hardt ned på, sier sentralstyremedlem i FpU, Tristan Dupré.

Yisrael Katz, fra den Israelske regjeringen, sa at Israel må ”bruke all sin styrke for å ødelegge Hamas’ infrastruktur i Gaza og Judea og Samaria. Vi må lære Hamas en lekse de aldri vil glemme.”

På en måned har det blitt avfyrt i underkant av 100 raketter mot Israelske borgere. Denne uken har det Israelske forsvaret angrepet flere mål på Gaza. Målet er å ødelegge mulighetene for fremtidige angrep fra Hamas.

FpU har lenge vært venner av Israel, og støtter de i kampen mot terroristene. FpU stoler på at Israel gjør alt de kan for å passe på at flere sivile liv ikke går tapt. – Det blir ikke fred før Gaza erkjenner Israels rett til å eksistere, innen den tid har Israel, som alle andre land, full rett til å forsvare seg mot angrep, avslutter Dupré.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.