Nedre Glomma kåret til årets lokallag

Rundt 140 FpUere er samlet til sommerens vakreste eventyr, FpUs sommerleir på Skottevik. Ikke bare betyr det kos, læring og sosialt samvær, men på sommerleir skal også flere priser deles ut, og spente FpU’ere gleder seg til å få hardt arbeid belønnet.

I år var det Nedre Glomma FpU som stakk av med prisen for årets lokallag. En prestisjetung pris, som ikke deles ut gratis. Lokallaget fra Viken har med sine dyktige medlemmer jobbet hardt, jevnt og godt det siste året. De har vist at de er et lokallag som setter laget først, de samarbeider godt, og er opptatt av å skape et godt tilbud til sine medlemmer. Prisen er ingenting annet enn velfortjent.

Leder i Nedre Glomma FpU, Frida Heie, gleder seg over prisen.

– Vi er veldig stolte og skikkelig fornøyde med tittelen som årets lokallag! Det har vært et år med hardt arbeid og mye moro. Vi har blitt et sterkt lokallag med et styre som spiller hverandre gode. Nå skal vi jobbe på, og gjøre oss fortjent til årets lokallag og årets fylkeslag neste år. Tusen takk!

Nordmøre og Romsdal FpU fikk andreplassen under årets kåring. Leder Lars Vartdal er strålende fornøyd med innsatsen til hele lokallaget, og er stolt over utmerkelsen.

På tredjeplass i år kom Midt-Troms FpU. De har det siste året satset veldig, og de har arrangert flere skolebesøk og medlemskvelder det siste året.

– Vi har lagt ned full innsats for å vinne skolevalget i Midt-Troms, forteller Arild Gregor Kharchuk Furfjord som sitter i lokallagsstyret.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.