Dyrepoliti i hele Norge!

[su_youtube url=»https://youtu.be/5xrEvQOnlII»]

FrP har allerede innført dyrepoliti i Sør-Trøndelag, Rogaland og Østfold. FrP vil utvide dyrepolitiet til å gjelde hele Norge.

Allerede den første uken etter dyrepolitiet ble startet i Sør-Trøndelag fikk de tatt en 19-åring som drepte katten sin med kniv. Dyrepolitiet fikk avslørt at han også fantaserte om å voldta og drepe unge jenter. Dyrepolitiet fikk ikke bare stoppet mannen fra å være slem mot dyr, de fikk også stoppet han fra å voldta og drepe unge jenter. Dyrepolitiet hjelper både dyr og mennesker.

Strengere straff for kriminalitet mot dyr

FrP mener det bør bli strengere straffer for kriminalitet mot dyr. Kriminalitet av dyr er ofte bare starten. Etterhvert fortsetter man med mennesker. Det å straffe kriminalitet mot dyr hardt kan derfor sørge for at både færre mennesker og færre dyr blir offer for kriminalitet i fremtiden.

Miste retten til å ha dyr

De som er slemme mot dyr, bør heller ikke få lov til å ha dyr. Det har vært flere eksempler på at eiere har blitt tatt for dyremishandling, men har fortsatt å mishandle nye dyr etter de har vært tatt. Det burde ikke være mulig, og det bør ikke være mulig å ha dyr hvis man er dømt for dyremishandling tidligere

Vi i FrP vil:

  • Utvide dyrepolitiet til å gjelde hele Norge
  • Ha strengere straffer for kriminalitet mot dyr
  • Sørge for at de som er slemme mot dyr mister retten til å ha dyr, for resten av livet