Trygg helse og varm eldreomsorg

[su_youtube url=»https://youtu.be/-TpdNr39oxs»]

FrP har revolusjonert eldreomsorgen i Norge, men vi vil sørge for at det blir enda bedre å være gammel i Norge.

Lovfestet rett til pleie og omsorg

FrP i regjering har sørget for at bestemor og bestefar nå har en lovfestet rett til pleie og omsorg. I tillegg har vi innført krav om politiattest for å jobbe i eldreomsorgen. Ingen voldtektsmenn eller ranere skal få pleie bestemor og bestefar, det skal dyktige sykepleiere med varme hender få gjøre. Totalt har FrP i regjering sørget for å gi penger til 10 000 nye sykehjemsplasser. Vi skal sørge for at det blir enda mer!

Bestemme over sitt eget liv

Bare fordi bestemor og bestefar har blitt gamle så betyr ikke det at de skal miste retten til å bestemme over sitt eget liv. FrP mener at bestemor og bestefar skal få stå opp når de vil, legge seg når de vil og spise når de vil.

Flere helsesøstre

Stadig flere elever sliter i hverdagen. Det er økt press på skolen, hjemme og ellers i samfunnet. Derfor mener FrP at ingen elever skal møte en stengt dør hos helsesøster når de banker på. FrP har allerede gitt nesten 1000 millioner kroner til flere helsesøstre, det har gjort at vi har fått mange flere helsesøstre til å hjelpe elever som har det tungt, men FrP vil sørge for å gi enda mer til helsesøstre. Vi er ikke i mål før alle elever får den hjelpen de føler at de trenger.

Vi i FrP vil:

  • Bygge enda flere sykehjemsplasser
  • At bestemor og bestefar selv bestemmer når de vil stå opp, spise og legge seg
  • Ha enda flere helsesøstre, slik at alle elever får hjelpen de trenger