Lavere skatter og avgifter

[su_youtube url=»https://youtu.be/Ui5upCZpS38″]

Vi ønsker lavere skatter og avgifter, det sørger for at norske bedrifter får muligheten til å utvide og sikre norske arbeidsplasser. I tillegg gjør det at du får beholde mer av dine egne penger.

Økt frikortgrense

FrP har økt frikortgrensen til 55 000 kr i regjering. Det betyr at du kan tjene 55 000 kr før du begynner å betale skatt. Vi ønsker å øke frikortgrensen til 100 000 kr slik at deltidsjobben eller sommerjobben blir helt skattefri.

Trygge arbeidsplasser

Lavere skatter og avgifter gjør at bedriftene slipper kostnader. Det er eksempler på bedrifter som går med underskudd, men som likevel må ta ut penger av bedriften for å betale formueskatt. Det kan i verste fall føre til at bedriften går konkurs eller flytter til utlandet. Det betyr at mange mister jobben sin. Derfor er det viktig med lave skatter og avgifter, det betyr nemlig at vi får flere arbeidsplasser i Norge.

Skattelette til alle

Med FrP i regjering har alle fått skattelette. En helt vanlig familie har fått 8000 kr i skattelette i året. Det gjør at hverdagen blir litt enklere. Det er ikke Kjell Inge Røkke som merker økte skatter og avgifter. Det er helt vanlige folk som sliter med å ha råd til mat. For de betyr 8000 kr i året mye. FrP vil fortsette å gi skattelette slik at det blir en enklere hverdag for helt vanlige familier.

Vi i FrP vil:

  • Øke frikortgrensen til 100 000 kr
  • Ha lavere skatter og avgifter for bedriftene, slik at vi får flere arbeidsplasser
  • Senke skattene og avgiftene for helt vanlige familier