6 grunner til å bli medlem

[su_slider source=»media: 15216,15220,15219,15218,15217,15215″ limit=»6″ width=»620″ height=»260″ title=»no» arrows=»no» pages=»no» autoplay=»2500″]

6 grunner til å bli medlem i FpU

1. Lær masse om politikk og samfunn

FpUs fylkes og lokallag arrangerer jevnlig kurs og konferanser med varierte politiske temaer. Du får en dyp innsikt i samfunnet vi lever i, og problemstillinger knyttet til det. Dette er kunnskap som også kommer godt til nytte i skolesammenheng.

2. Bygg opp en solid CV

Som tillitsvalgt i FpU får du mye organisatorisk erfaring og skolering. Du lærer deg om ledelse, økonomistyring, organisasjonsdrift, kommunikasjon og mye annet. Alle arbeidsgivere er enig i at frivillig arbeid er et stort pluss å ha på CVen når de skal ansette noen.

3. Lag ny politikk

FpU et av Norges viktigste politiske verksted. Dine idéer i dag kan bli morgendagens politikk. Som ungdomsparti til FrP har vi mye påvirkning på politikken som FrP, og dermed regjeringen fører. Som medlem får du mange muligheter til å treffe lokalpolitikere, Stortingsrepresentanter og ikke minst regjeringsmedlemmer. Har du en god idé kan den bli virkelighet.

4. Få venner for livet

FpU er en herlig møteplass for frihetselskende ungdom.  Vi har stort fokus på det sosiale ved alle arrangementer. Vi har konferanser og egne medlemsfester som alltid er veldig gøy. For ikke å snakke om årets høydepunkt, sommerleiren.

5. Oppdag verden

I FpU arrangerer vi ofte studieturer og deltar på konferanser i utlandet.  Disse turene er alltid lærerike og veldig gøy å være med på.

6. Bli en vinner

FpU trener deg til å bli best i alt. Ikke bare vinner du debattene ved middagsbordet, du får også muligheten til å delta og vinne debatter om hundrevis, kanskje tusenvis av tilskuere. For å skape et vinnerlag  trenger vi vinnere, og da trenger vi og deg.

 Så hva venter du på? Meld deg inn i dag!