Fremtidskonferansen 2020

Den 31. Oktober – 1.november arrangeres FpUs årlige Fremtidskonferanse på Thon Hotel Oslo Airport. Konferansen begynner kl. 14.00 på lørdag og er ferdig kl. 16.00 på søndag.

Fremtidskonferansen er en konferanse med formål om å skape fremtidens politikk. Konferansen er primært fylt opp av eksterne foredragsholdere som vil sette i gang viktige debatter om hvordan vi skal håndtere vår politikk og forme samfunnet fremover i tid. I tillegg vil flere av foredragsholderne utfordre oss på punkter de mener FrP kanskje ikke har svaret på.

Foredragsholderne og programmet vil komme senere, og litt etter litt vil du kunne få oversikt over hvilke foredragsholdere som vil være med på å forme årets Fremtidskonferanse.

Fremtidskonferansen er en årlig konferanse for de som ønsker å gå mer i dybden på temaer enn hva man gjør på FpUs grunnleggende skoleringer. Det er begrenset med plasser, så ingen er garantert plass. Reise ordnes av den enkelte deltager, eller gjennom ditt lag. Mange lag velger å støtte din deltagelse på fremtidskonferansen. Ta kontakt med din fylkesformann for å høre om dette. Kontaktinfo til din fylkesformann finner du på vår nettside.

Påmeldingsinfo
Du vil motta en e-post med nærmere informasjon om påmelding. Dersom du ikke har mottat e-post, send en e-post til fpu@fpu.no, så skal vi fikse det.

For ytterligere spørsmål, ta kontakt på fpu@fpu.no