Logokonkurranse!

FpU inviterer alle kyndige medlemmer til å lage eller pusse opp FpUs logo.

I mange år har FpU brukt den karakteristiske fingeravtrykklogoen. Vi er imidlertid nysgjerrige på om det finnes et bedre alternativ. Vi er også ute etter å finne ut hva slags kompetanse som finnes i organisasjonen. I den forbindelse vil vi invitere alle medlemmer eller interesserte til å designe en ny logo, eller evt. «friske opp» den gamle slik at den fremstår freshere.

Organisasjonen forplikter seg ikke til å måtte bruke det beste forslaget. Men hvis du klarer å lage en design som vi vil bruke, er vi villige til å betale deg 10 000 kroner for rettighetene til en slik logo! Vær kreativ og vis oss hva du klarer!

Utkast/forslag sendes til FpU på est@frp.no

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.