3 dager = 3 aksjoner. Følg med på FpUs aksjonsturne!

Dag 3

Aksjon mot bompenger på sørgående E6 i Trondheim. Mange av de forbipasserende bilene viste sin støtte til FpUerne ved å tute.
Dag 2

NRKs innkrevingskontor ligger i Mo i Rana. Det var derfor helt naturlig å legge Nordland FpUs aksjon dit.  På en rundkjøring et steinkast unna innkrevingskontoret hadde FpU fått tillatelse fra politiet til å aksjonere i 15 minutter. Se oppslaget på ranablad.no

– Felleskjøpstraileren, tankbilen fra Tine, en dame i 70-åra, en mor med barna i bilen, en skoleelev på moped, samt en ivrig taxi-sjåfør som tutet sammenhengende i 15 sekunder, var blant noen av de mange som markerte sin motstand mot NRK-lisensen ved å tute, sier formann i FpU, Himanshu Gulati, som konstaterer at aksjonen var en storsuksess.

Dag 1

En stor gjeng med FpUere møtte opp i Oslo for å sparke i gang FpUs aksjonsturne i det idylliske sommeværet i Frognerparken.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.