Jobbe i FpU?

FpU søker person til en heltidsstilling som valgkampsekretær. Engasjementet varer fra 24. juni t.o.m. 9. september 2013.

Stillingsbeskrivelse:
Stillingen innebærer jobbing med forberedelser av valgkampstrategi, debattantskolering, synkronisering av den landsdekkende valgkampen, samt utarbeidelse av valgkampmateriell m.m. Valgkampsekretæren vil være en av de øverste nøkkelpersonene i både planleggingen og gjennomførelsen av valgkampen 2013. Stillingen vil periodevis innebære både overtid og helgearbeid.

Kvalifikasjoner:
Det er vesentlig at søkeren bor i Oslo eller i umiddelbar tilknytning til Oslo under ansettelsen. Valgkampsekretæren vil ha kontor i FpUs lokaler i Karl Johans gate 25.

Søker må ha grunnleggende kjennskap til basisprogrammene i Microsoft Office. Søkeren bør også ha kunnskaper og erfaring fra FpUs organisasjon, samt erfaring med politisk arbeid. Det er en forutsetning for ansettelse at personen er medlem i FpU.

Søkeren må ha sterkt pågangsmot og arbeidsvilje, og ha evnen til å holde mange baller i luften samtidig. I tillegg må personen tåle sterkt arbeidspress, som vil være en faktor under valgkamparbeidet.

Lønn og vilkår etter avtale.

Søknadsfrist er 4. mars 2013. Søknad og CV sendes til generalsekretær Espen Teigen på est@frp.no.

Har du spørsmål kan du ta kontakt med formann eller generalsekretær.

Himanshu Gulati
Formann i FpU
Tlf: 45 42 93 32
E-post: gulati@fpu.no

Espen Teigen
Generalsekretær i FpU
Tlf: 47 87 35 75
E-post: est@frp.no

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.