Årets Lokallag 2012-2013

Årets lokallag i Fremskrittspartiets Ungdom kåres fra sommerleir til sommerleir. Denne gangen var valget enkelt, i følge Himanshu Gulati, Formann i FpU. – Moss og Omegn FpU skiller seg ut som det suverent beste, dette er noe av det sterkeste jeg har sett i FpU noen sinne! Sier Gulati.

Gulati mener Moss og Omegn FpUs prestasjoner taler for seg selv. – De har vært i avisen over 100 ganger, og på flere av de mange kursene de har avholdt, har det møtt nesten 40 deltakere, i tillegg har alle lokallagets skoler blitt besøkt tre ganger, sier en imponert Gulati.

– Det er med stor ære og ydmykhet jeg mottar denne prisen. Jeg er stolt av hva Moss & Omegn FpU har oppnådd! Samtlige i lokallaget har stått på og bidratt for at dette skulle skje. Det er en stor vitamininnsprøytning, ikke bare for meg, men hele Østfold FpU, sier Alexander Leirstein, formann i Moss og Omegn FpU.

– Jeg lovet meg selv at jeg skulle bli i Moss helt til jeg kunne kalle med landets beste lokallagsformann, og det viser bare at hvis man har hodet på rett plass så kan man oppnå alt, sier en fornøyd Leirstein som takker for annerkjennelsen.

Leirstein lover å holde trykket oppe, og håper samtidig at Moss og Omegn FpU kan være til inspirasjon for andre lokallag som kan tenke seg å vinne.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.