Vinn en drømmedag i Oslo med Siv og Carl

Vil du vinne en drømmedag i Oslo med finansminister Siv Jensen og tidligere formann i FrP, Carl I. Hagen? Da må du bli med i høstens vervekonkurranse! Premiene er rekordstore.

Med litt innsats og tro på FpUs politikk kan nettopp du og ditt fylkeslag vinne (se premieoversikt nedenfor). Det gjelder å verve flest nye betalende medlemmer fra og med 10. august til 1. november. Ta med deg brosjyrer, godt humør, verveblokk og ta en prat med andre ungdommer der du bor.

Vervekampanjen ble lansert på FpUs sommerleir i begynnelsen av august. Formålet med kampanjen er å skaffe partiet 500 nye betalende medlemmer innen 1. november i år.

– For meg er det viktig å vise at FpU er et parti som gir folk muligheter. Her får tillitsvalgte i hele landet muligheten til å være med i en spennende konkurranse. Vi belønner de som oppnår resultater på vegne av seg selv og partiet, forteller formann i FpU, Atle Simonsen.

Store premier

Premiene i vervekampanjen er basert på at partiet som kollektiv oppnår målsetningen om 500 nye betalende medlemmer innen 1. november. Oppnår partiet målsetningen blir det belønning til både fylkeslag og enkeltpersoner.

Premier til fylkeslag – 2X kr. 50.000:

 • Fylkeslaget som verver flest nye medlemmer:
  Kr. 50.000 til å fordele på fylkets lokallag.
 • Fylkeslaget som har størst prosentvis økning i medlemmer:
  Kr. 50.000 til å fordele på fylkets lokallag.

Premier til enkeltpersoner – drømmedag i Oslo:

Enkeltpersonen som verver flest nye betalende medlemmer til FpU:
Drømmedag i Oslo. Vi flyr deg inn fra hvor som helst i Norge. I løpet av dagen får du:

 • Møte Carl I. Hagen
 • Spise lunsj med finansminister Siv Jensen
 • Omvisning på Stortinget
 • Middag med ledelsen i FpU
 • Signert biografi med personlig hilsen fra Siv Jensen og Carl I. Hagen

 Praktisk info:

Det er kun registrerte vervinger i medlemsregisteret som telles. For å få dine vervinger registrert korrekt, må du legge inn medlemsnummeret ditt (ikke navn) når du registrerer vervede medlemmer enten på verveblokk, nettsiden eller direkte i medlemsregisteret. Har du vervet noen, og er usikker på om du har blitt registrert som verver? Da sender du en mail til anb@frp.no og dobbeltsjekker at du er registrert.

– Nå setter vi i gang!

Vervekampanjen er allerede i gang. – Nå gleder jeg meg til å se FpUere over hele landet stå på for partiet og seg selv. Husk at det kan bli nettopp deg som får en drømmedag i Oslo. Nå setter vi i gang, alle sammen, avslutter Atle Simonsen.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.