FpUs sommerleir 2014 – en braksuksess

Nylig forlot 150 topp engasjerte og motiverte FpUere Skottevik Feriesenter utenfor Kristiansand og satte kursen hjemover etter nok en fantastisk sommerleir. – Jeg har fått mange opplevelser og minner, sier Tobias Brännström fra Oslo FpU.

Også Rebecca Holder fra Vestfold FpU er strålende fornøyd med sommerleirdeltagelsen. Hun deltok for aller første gang, men neppe siste gang. – Det var kjempemoro å delta på sommerleiren, jeg angrer virkelig ikke på at jeg dro, sier en fornøyd Holder.

Atle Simonsen er godt fornøyd med sin første sommerleir som formann. – Det å få se så mange flotte og dyktige FpUere gir virkelig motivasjon til å fortsette å stå på videre, forklarer Simonsen.

IMG_4724

Sammen med partileder og finansminister Siv Jensen hadde han gleden av å åpne sommerleiren. I tillegg fikk deltagerne oppleve engasjerende foredrag fra Security Partner, Per Sandberg og mange andre.

Nytt av året var pokerturnering. En av deltagerne i turneringen var Bjørn Egil Næss fra Nord-Trøndelag. – Det var et annerledes, men veldig hyggelig arrangement, uttaler pokerinteresserte Næss.

1544444_10152605397116880_1155580541403099669_n

I tillegg ble det tradisjon tro arrangert fotballturnering og volleyballturnering. Fotballturneringen ble vunnet av et sammensatt lag med spillere fra Rogaland, Hordaland og Akershus. Lagkaptein Christoffer Thomsen var godt fornøyd med seieren. – Jeg løftet denne pokalen for fem år siden, det er veldig deilig å løfte den igjen, sa Thomsen ved premieutdelingen.

IMG_4908

Buskerud FpU vant volleyballturneringen i kraftige vindforhold. En tydelig bitter Atle Simonsen delte ut pokalen og gratulerte Buskerud FpU med gode vindforhold. Simonsen skulle nok helst sett at sentralstyret hadde stukket av gårde med seieren.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.