Svartås vant Englandtur

Marius Svartås (17) fra Buskerud FpU stakk av med seieren i FpUs vervekonkurranse som ble avsluttet onsdag. Belønningen var tur til Cambrigde og EYC – freedom summit, med FpUs fremste tillitsvalgte. – Innsats gir resultater, sier han.

FpUs har denne høsten en rekke vervekampanjer. Svartås sin seier gjør også at han ligger godt an i kampen om en dag i Oslo der vinneren får en lunch med Siv Jensen, et møte med Carl I. Hagen og middag med FpUs ledelse. Storververen fra Buskerud er likevel ikke redd for å dele sine vervetips.

– Jeg følte meg som en stor masekråke da jeg spurte om folk hadde lyst til å melde seg inn, men veldig mange er interessert i FpU og synes det er kult. Da er det bare å spørre om de vil bli medlemmer, forklarer Svartås.

Gleder seg til Englandturen

Svartås måtte pakke kofforten raskt. Allerede dagen etter seieren ble sikret, stod avreise til England og Cambridge for tur.

– Jeg er veldig glad for denne muligheten og for at jeg er aktiv i FpU, forteller Svartås.

– FpU som organisasjon gir meg muligheter til å vokse både politisk og som person, jeg kan virkelig anbefale enda flere å bli med på laget, avslutter en stresset Svartås på vei til Cambridge.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.