Sommertraineene: Andreas Jacobsen

Hver sommer tar Fremskrittspartiets stortingsgruppe inn trainneer som skal holde fortet på Stortinget mens representantene er på ferie.  Vi har intervjuet årets tre traineer og skal presentere hver av dem fremover. Denne uken presenterer vi den unge og lovende sørlendingen Andreas Jacobsen.

Hvorfor engasjerte du deg i politikk?
Jeg har alltid hatt en politiker i meg, og alltid vært klar for en god diskusjon. Dessuten har jeg alltid hatt lyst til å være med på å gjøre en forskjell, samt være med på å kjempe for enkeltindividets frihet.

Hva var utslagsgivende da du meldte deg inn i FpU?
Jeg meldte meg inn våren 2011 etter at jeg over tid hadde fulgt med på Fremskrittspartiet og Fremskrittspartiets Ungdom og vært enig i mye av det som kom fra den kanten. Som liberalist har det har ikke vært tvil om at det er her jeg hører hjemme.

Hva er det du gjør i løpet av en vanlig arbeidsdag her, på stortinget?
Vi arbeider med research, mediabildet og med sosiale medier.

Hva er din største hjertesak innenfor politikken og hvorfor?
Som mange andre FpUere er jeg opptatt av enkeltindividets frihet, og er motstander av statlig overformynderi. Jeg har en sterk tro på at det er enkeltmennesket og ikke staten som vet best hvordan livene deres skal styres.

Ser du for deg en fremtid innenfor politikken?
Jeg stiller til valg for FrP i Kristiansand og håper det kan bidra positivt til et sterkt FrP på Sørlandet. Som ungdomspolitiker har jeg selvfølgelig en drøm om å kunne bidra også i fremtiden.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.