700 nye medlemmer

To og en halv uke med skolevalgkamp er nå over. Resultatet er 700 nye medlemmer til FpU. – Jeg er utrolig stolt over å kunne ønske så mange nye medlemmer velkommen til FpU, sier formann Atle Simonsen.

-Til tross for et litt dårligere resultat enn vi ønsket oss er jeg stolt over å være formann i FpU. Nesten 15 000 ungdommer valgte å stemme på FrP etter at vi har besøkt 400 skoler og deltatt i 350 skoledebatter. Dette har vært to knallharde uker, fastslår Simonsen.

Gratulerer AUF

-Jeg også få gratulere AUF med seier i skolevalget. Vi har også vunnet skolevalget før, og vet akkurat hvor deilig det er, også neste gang skal vi gi dem kamp, sier Simonsen engasjert.

Simonsen gleder seg nå til å kjempe den siste uken for å få flest mulig FpUere inn i kommunestyrer og fylkesting.

-FpU har rekordmange kandidater til kommunestyrer og fylkesting, jeg er sikker på at mange av disse også de neste fire årene skal få lov til å prege norsk politikk og sørge for en enklere hverdag for alle innbyggerne i sine kommuner og fylker, avslutter Simonsen.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.