Simonsen tar ikke gjenvalg som FpU-formann

Atle Simonsen har valgt å gi valgkomiteen i FpU beskjed om at han ikke tar gjenvalg som formann i FpU. – Når jeg var 13 år meldte jeg meg inn i FpU. En beslutning som har preget livet mitt siden, sier Simonsen.

– I 2014 ble jeg valgt som formann i FpU og har jeg vært så heldig å få lov å lede hele organisasjonen og en gjeng med fantastiske individer. Det har vært to begivenhetsrike, spennende og meningsfulle år hvor jeg har opplevd mye, fått delta i spennende debatter, fått treffe mange interessante mennesker og fått påvirke politikken og den politiske debatten i Norge, oppsummerer Simonsen sin formannstid.

– Når jeg var på tillitsmannskonferansen, fikk møte mange nye tillitsvalgte for første gang og fikk se hvor mye talent som bor i denne organisasjonen, gjorde det meg sikker på at FpU går en lys fremtid i møte, forklarer Simonsen.

– Det er likevel en tid for alt og jeg har bestemt meg for å sette punktum og ikke stille til gjenvalg i FpU. Jeg har vært med i ungdomspartiet i 14 år og har vært en del av sentralstyret de siste seks årene. Nå er det på tide å slippe andre til, fortsetter han.

Simonsen innrømmer at det vil føles rart når han går av på landsmøtet 9.-10. april.

– Det blir rart å ikke vite hva jeg skal jobbe med fra og med mai, men når man lukker en dør, åpnes forhåpentligvis noen andre, sier Simonsen.

– Jeg har fått noen av mine beste venner FpU og kommer alltid til å holde FpU nært. En gang FpUer – alltid FpUer, avslutter Simonsen.

 

Oversikt over gjenvalg i sentralstyret:

Formann, Atle Simonsen – ikke gjenvalg

1.nestformann, Bjørn-Kristian Svendsrud – gjenvalg

2.nestformann, Petter Melsom – gjenvalg

Sentralstyremedlem, Bjørn Siem Knudsen – ikke gjenvalg

Sentralstyremedlem, Fredrik Juel Hagen – gjenvalg

Sentralstyremedlem, Sara Berge Økland – gjenvalg

Sentralstyremedlem, Mats Danielsen – ikke gjenvalg

1.varamedlem, Ida Gårseth Hov – ikke gjenvalg

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.