Rekordstor sommeleir!

FpUs sommerleir 2016 slår alle rekorder!  I år vil hele 181 FpUere, fra hele landet, samles for en opplevelsesfylt sommerleir på Skottevik i Lillesand. Sommerleiren vil blant annet by på spennende foredragsholdere. Sommeleirsjef, Maria Alseth, kan røpe at hele tre statsråder vil besøke sommerleiren.

Sommerleiren er også en gylden mulighet til å nyte Sørlandssommeren, sammen med gamle og nye FpU-venner. Det vil være gode muligheter for både bading og soling. På FpUs sommerleir skjer det også alltid noe spennende. Det vil blant annet bli arrangert fotball- og volleyballturnering, pokerturnering, PlayStationturnering og mye mer.

Hvis du ennå ikke vet hva du skal gjøre i sommer, mellom 4. og 7. august, håper vi at du også blir med på FpUs største sommerleir noen sinne!

Meld deg på her!

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.