Slik pakker du til sommerleiren

Året sommerleir nærmer seg med stormskritt. Da er det på tide å planlegge hva du skal pakke i kofferten. Følger du våre anbefalinger har du alt du trenger for en fantastisk sommerleir.

Hawaii-skjorte og/eller hulaskjørt
Fredag kveld er det Hawaii-party. Da er det sommerlige antrekk som gjelder. Blant annet Carlings og H&M har et bredt utvalg av hawaiiskjorter og klær med tropisk tema i spreke farger. Hvis dette ikke faller i smak kan du se her eller her.

American outfit
I kjent FpU-stil arrangeres også American Night. Det blir barbeque, countrymusikk og «talent show». Kle deg gjerne i «stars and stripes» eller la deg inspirere av amerikanske kjendiser. Ingenting er for redneck eller for fancy. I år skal vi gjøre American Night «great again».

DCIM100MEDIADJI_0544.JPG

Badetøy
Skottevik ligger badet i sol langs den idylliske sørlandskysten. Her er det altså gode muligheter for å bade.  Du kan enten svømme i bassenget, hoppe ut fra bryggekanten, eller våge deg ut på stupebrettet. Husk derfor å ta med badetøy.

Fotball

Treningsklær
Tradisjonen tro arrangerer vi turnering i både fotball og volleyball. Det anbefales å ha med treningsklær eller drakter til dette. Om du virkelig satser på å vinne kan du også ta med fotballsko.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.