Norges beste fylkeslag

Da Fremskrittspartiets Ungdom avholdt sommerleir 4.-7. august ble Troms FpU kåret til årets fylkeslag. – En velfortjent utmerkelse til et solid fylkeslag, sier formann, Bjørn-Kristian Svendsrud.

Den prestisjefylte kåringen baserer seg på fremgang fra tidligere år, medlemsmasse, medlemsvekst, aktivitet og andre relevante kriterier. Denne gangen var det Troms FpU som stakk av seieren.

– Vi har jobbet hardt og kontinuerlig gjennom hele året for å oppnå dette. Utrolig mange personer har bidratt for å nå våre mål. Laget har vokst mye det siste året, og det veldig hyggelig å se at arbeidet har lønnet seg, sier fylkesformann, Tonje Lavik.

Et fylkeslag av de sjeldne

Formann i FpU, Bjørn-Kristian Svendsrud mener seieren var fortjent, og presiserer at Troms FpU er et fylkeslag av de sjeldne.

– Fremskrittspartiets Ungdom har mange solide og slagkraftige fylkeslag, men få som kan måle seg med Troms FpU. Lagets utvikling gjennom den siste tiden har vært eksepsjonell, og vi håper alle fylkeslagene bruker Troms FpU som en inspirasjonskilde, og jobber like hardt som vinnerlaget, sier Svendsrud.

Tenker fremover

En lang periode med hardt arbeid førte til at Troms FpU kunne puste lettet ut og være fornøyde med egen innsats. Det hindrer ikke Lavik i å tenke fremover.

– Selv om vi har vært inne i en god periode, skal vi fortsette med det arbeidet vi har gjort. Vi må hele tiden utnytte vårt fulle potensiale, og strebe etter å bli enda litt bedre i dag enn det vi var i går. Jeg gleder meg til å fortsette arbeidet, forteller Lavik.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.