Anne Grethe er årets FpUer

På sommerleiren 2016 ble Anne Grethe Svee Strande kåret til årets FpUer. Dette er en gjev pris, som hvert år tildeles en FpUer som har gjort en ekstraordinær innsats utover det som forventes fra en tillitsvalgt.

FpU premierer de som er flinke og gjør en god innsats for organisasjonen. Kåringen har vært avholdt årlig siden 2012. Prisen ble utdelt av FpU-formann Bjørn-Kristian Svendsrud, som gledelig roste Strande.

– FpU er en organisasjon med mange utrolig flinke folk som fortjener å bli satt pris på.

Anne Grethe har gjort en ufattelig god jobb, og bruker store deler av fritiden sin på FpU. Den innsatsen og det engasjementet hun har lagt i organisasjonen er mye mer enn hva som kunne forventes av henne, sier FpU-formann, Bjørn-Kristian Svendsrud.

Ble veldig overrasket

Strande var tydelig overrasket da kåringen ble offentliggjort, og hennes navn runget over høyttaleranlegget på Skottevik Feriesenter.

– Jeg ble utrolig overrasket over at jeg ble kåret til årets FpUer. Organisasjonen har så ufattelig mange unge, dyktige politikere, som hadde fortjent en slik utmerkelse. Jeg er veldig takknemlig og setter stor pris på gode ord fra Bjørn-Kristian.

Fortjener skryt

Anne Grethe Svee Strande kommer fra Harstad og er fylkessekretær i Troms FpU. Tonje Lavik som er fylkesformann i Troms har mye godt å si om den unge politikerspiren.

– Utmerkelsen er veldig fortjent, og jeg er utrolig stolt på Anne Grethes vegne. Hun imponerer stadig, og er ikke vond å be. Hun har et pågangsmot og en vilje av de sjeldne, som virkelig kommer organisasjonen til gode, skryter Lavik.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.