Oslo FpU er best i landet

Siste kveld på sommerleiren ble Oslo FpU kåret til årets fylkeslag. – En velfortjent utmerkelse til et solid fylkeslag, sier FpU-formann Bjørn-Kristian Svendsrud.

Den prestisjefylte kåringen baserer seg på fremgang fra tidligere år, medlemsmasse, medlemsvekst, medlemsaktivitet og andre relevante kriterier. Denne gangen var det Oslo FpU som stakk av med seieren, til stor glede for fylkesformann, Andreas Brännström.

– Vi har jobbet hardt og kontinuerlig gjennom hele året for å oppnå dette. Utrolig mange flinke og fokuserte personer har bidratt for å nå våre mål. Laget har vokst mye det siste året og det er veldig hyggelig å se at arbeidet har lønnet seg. Organisasjonen vokser og blir bedre dag for dag. Mange fylkeslag har forbedret seg enormt det siste året og vi har merket at konkurransen var hard. Agder FpU og Buskerud FpU, som fikk henholdsvis 2. og 3. plass er solide fylkeslag som også har jobbet hardt. Det er klart at det er ekstra stas å vinne når motstanderne er så dyktige, sier Brännström.

Et fylkeslag av de sjeldne
Bjørn-Kristian Svendsrud mener seieren var fortjent og presiserer at Oslo FpU utpekte seg tidlig i sentralstyrets utvelgelse. Det er nemlig FpUs sentralstyre som avgjør hvem som blir årets fylkeslag.

– Sentralstyret har satt alle fylkeslag under lupen siden sist sommerleir for å måle progresjon og for å se hva i organisasjonen som gjøres bra, og hva som kan gjøres bedre. Det har vært en tøff prosess med mange sterke lag. Likevel var det spesielt én ting som pekte seg ut hos Oslo FpU, som var avgjørende for seieren. Fylkeslaget har på mirakuløst vis klart å bygge opp dyktige talenter som nærmest har flyttet inn på kontoret. Dette er mennesker som jobber for å bygge organisasjonen hver eneste dag, sier FpU-formannen.

Selv om FpUs sentralstyre hadde lange og tøffe diskusjoner, legger ikke Svendsrud skjul på at Oslo FpU i mange måneder har ledet an til seieren. Han er stolt og takknemlig over innsatsen de tillitsvalgte og øvrige medlemmer i fylkeslaget har lagt ned i laget.

– Jeg unner virkelig Oslo FpU denne seieren, og håper de feirer skikkelig. Laget er en viktig hjørnesten i organisasjonen vår og jeg håper virkelig de andre fylkeslagene ser og lærer av dem. Nå går vi inn i vår viktigste valgkamp noensinne og det er hevet over en hver tvil at Fremskrittspartiet kommer til å gjøre det bra i Oslo, avslutter Svendsrud.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.