Svendsrud tar gjenvalg!

– Jeg har i dag varslet valgkomiteen om at jeg tar gjenvalg som formann i Fremskrittspartiets Ungdom (FpU), sier Bjørn-Kristian Svendsrud. Landsmøtet avholdes i Tønsberg 7-8 april 2018.

Svendsrud har sittet som formann i FpU siden partiets landsmøte i april 2016. Han har nå bestemt seg for å stille seg disponibel som formann i to nye år, dersom partiet ønsker det.

– Det er landsmøtet som avgjør hvordan det nye sentralstyret i FpU skal se ut, og landsmøtet er suveren i sin avgjørelse. Det har vært to fantastiske år som formann i verdens beste ungdomsparti, og jeg er fremdeles ydmyk over den tilliten partiet har vist meg. Det å inneha vervet som formann i FpU er utrolig begivenhetsrikt, og jeg føler det er riktig å fortsette som formann når motivasjonen min for denne jobben er på topp. Jeg føler jeg har mer å bidra med for å løfte FpU. Jeg håper på fornyet tillit, sier Svendsrud.

– Det er behov for FpU i norsk politikk. FrP må stadig minnes på sine egne røtter og den liberalistiske ideologien, og samfunnet trenger en ungdomaktør som kjemper for de liberale frihetsidealene avslutter Svendsrud.

I tillegg til å være formann i FpU er Svendsrud gruppeleder for Fremskrittspartiet i hjemkommunen Horten, medlem av fylkestinget i Vestfold og utdannet jurist fra Universitet i Oslo.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.