To nye rådgivere på kontoret

Denne uken vedtok sentralstyret å ansette Audun Greve og Sebastian Næss Heggelund som nye rådgivere i FpU. Greve og Heggelund vil jobbe i FpU sitt sekretariat sammen med nåværende rådgiver Marthe Solberg, under ledelse av generalsekretær Andreas Ingebretsen. 

Både Heggelund og Greve har erfaring som nestleder i hvert av sine respektive lag, Oslo og Nordmøre og Romsdal. I tillegg er begge er nettopp ferdige på videregående, og ser frem til arbeidet som begynner fra og med 25. juli 2022.

Greve forteller spent om ansettelsen
– Jeg tror dette blir veldig gøy. Å drive med FpU synes jeg er veldig tilfredsstillende, så å kunne arbeide med det ved siden av studier er en win-win situasjon. Tilliten fra sentralstyret og generalsekretær er selvfølgelig en ære, og jeg skal gjøre mitt aller beste for å drive organisasjonen fremover!

Heggelund skal flytte til Sandefjord og gleder seg også til å starte i den nye jobben. 
– Jeg er utrolig glad for tilliten som sentralstyret nå har gitt meg. Da Simen ringte mandag kveld for å gratulere meg trodde jeg nesten ikke mine egne ører og ble ekstremt glad da jeg fikk høre at de tilbød meg jobb hos FpU. Jeg gleder meg veldig til å starte den 25. juli og jeg kommer nå til å bruke litt av sommeren min på å flytte ned til Sandefjord. 

FpU-leder Simen Velle deler sine tanker om vedtaket som ble gjort under sentralstyrets møte denne uken.
– Jeg er veldig glad for at vi har fått nye unge talenter inn i sekretariatet. Jeg er sikker på at både Audun og Sebastian kommer til å gjøre en god jobb og ser frem til et bra samarbeid fremover. 

Deres nye sjef, Andreas Ingebretsen sier også følgende
– Jeg gleder meg til å jobbe sammen med dem begge. Det er alltid gøy med nye fjes på kontoret, og etter en grundig søknadsprosess er vi sikre på at dette blir en ansettelse til FpUs beste.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.