Vivian Gotaas er årets FpUer

Den desidert gjeveste prisen å få som medlem i FpU, er årets FpUer. Denne prisen tildeles et medlem som har skilt seg ut på nasjonalt nivå og bidratt til å løfte partiet til nye høyder. For å bli årets FpUer skal du ha levert mer enn hva man kan forvente ut fra rollen man har. I år er det Vivian Jakobsen Gotaas fra Møre og Romsdal FpU som stakk av med tittelen som årets FpUer.

Leder i FpU, Simen Velle, understreker at Vivian sin innsats har vært formidabel og at hun har vært en enorm ressurs for FpU det siste året. Prisen som årets FpUer er absolutt fortjent!

– For en ære! Jeg er så utrolig takknemlig, ydmyk og tom for ord. Tusen takk, dette skal jeg virkelig ta med meg videre. Prisen har gitt meg en skikkelig boost til å jobbe enda hardere for organisasjonen, sier Vivian.

Vivian har vært medlem i FpU i mange år og har lagt ned et solid stykke arbeid både lokalt i Møre og Romsdal, men også nasjonalt. Det siste året har hun virkelig markert seg som en sterk lagspiller i FpU.

-Vivian er ei jente med bein i nesa og en arbeidsmoral som veldig få frivillige kan skryta av å ha. Vivian har en evne til å se hva folk trenger omtrent før de vet det selv. I tillegg har hun et hjerte av gull, avslutter Simen Velle.

Vi gratulerer så mye til Vivian Gotaas som årets FpUer!

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.