Gjennomslag på FrPs landsmøte

I helgen avholdt FrP sitt landsmøte og vedtok ny politikk. Her er en oppsummering av noen av sakene som ble vedtatt, og som er spesielt viktige for FpU.

1. Kjernekraftsatsing i Norge

Kjernekraft er en av de tryggeste energiformene vi har. Ikke minst er det 100% utslippsfritt. Likevel ligger Norge langt bak flere land i Europa. Derfor ønsker vi å satse på kjernekraft, slik at vi kan produsere mer og renere elektrisitet.

2. Flytte russetiden til etter eksamen

I all den tid Norge er et av de landene som bruker mest penger på skole, er det viktig at elever presterer. Å flytte russetiden vil føre til en mer fornuftig eksamensperiode, samt en russetid uten bekymring. Den siste måneden på skolen er ofte fylt med dødtid, der lærerne sliter med å finne ting for elevene å gjøre. Derfor er det bedre å flytte russetiden til etter eksamen, slik at man faktisk kan feire at man er ferdig med 13 års skolegang.

3. Tilrettelegge for flere studentboliger

I dag er studenter en av samfunnets fattigste grupper. Som student skal du lære, ikke bekymre deg om hvor du skal bo. Derfor er det viktig at vi gjør mer for å hjelpe dem. Da FrP satt i regjering bygget vi rekordmange studentboliger, og nå har vi vedtatt å bygge enda flere. Det er en stor seier for studenter og unge.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.