Intervju med Årets FpUer 2011

Sandesokningen André Bråthen ble på sommerleiren til Fremskrittspartiets Ungdom (FpU) kåret til årets FpUer. – Jeg er meget bæret over å bli kåret til årets FpUer, sier Bråthen.

Prisen ble delt ut av ungdomspartiets leder Himanshu Gulati og skal gå til en som har gjort en ekstraordinær innsats for FpU gjennom det foregående året, og prisen gikk altså til Bråthen. – Det er utrolig morsomt og givende å jobbe med ungdomspolitikk, å få en slik pris gir stor motivasjon, forteller Bråthen.

Dette var første gang prisen ble utdelt. Bråthen er dermed historiens første vinner av den prestisjetunge prisen i FpU. Det var sentralstyret i FpU som bestemte seg for at Bråthen skulle bli den første vinneren. – Det er hyggelig at sentralstyret setter pris på innsatsen som også gjøres lokalt og regionalt, sier en stolt Bråthen.

Til daglig er André Bråthen er politisk nestformann i Vestfold FpU. I sommer har han også i sommer jobbet som trainee i moderpartiets Stortingsgruppe.

– Min visjon for FpU er at vi skal bli det beste ungdomspartiet i Norge! For å oppnå dette tror jeg det viktigste er å inkludere alle som kan gjøre en innsats og utnytte hverandres styrker. Det hjelper ikke å ha et bra og dyktig sentralstyre dersom man ikke har med seg mange medlemmer og lokale tillitsvalgte som kan bidra, utdyper en engasjert Bråthen.

Bråthen vil også dele et tips til unge liberalister som vil bli aktiv: – Det viktigste tipset for å engasjere seg, er kort og godt å møte opp. Møt opp på lokale, regionale og sentrale arrangementer, det er utrolig morsomt, lærerikt og man kan få mange nye engasjerte venner. I alle lag blir oppmøte sett positivt på og som et tegn på engasjement.

– Jeg er spent på å se hvem som får tittelen neste år, avslutter Bråthen mens han oppfordrer alle til å yte en ekstra innsats i slutten av året.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.