FpU ser til Taiwan

Deler av Sentralstyret i FpU besøkte i nylig Republikken Kina (Taiwan), en stat som ennå ikke anerkjennes av Norge. Norge la i 2002 ned sitt eneste representasjonskontor i Taiwan. FpU mener at det kan være for tidlig å anerkjenne Taiwan som egen stat, men er tydelig på at Norge bør satse på å få et eget representasjonskontor i Taiwan som kan arbeide opp mot norske næringsinteresser. Taiwan er et åpent marked med uante muligheter som ligger langt foran i verden både når det kommer til teknologi og helsevesen.

Taiwan har i løpet av de siste tiår hatt en enorm utvikling, og har derfor et utrolig potensielle for norske bedrifter som ønsker å investere i og etablere seg i Asia. – Taiwan tilbyr også svært gunstige skattebetingelser sammenlignet med for eksempel Folkerepublikken Kina, sier Torbjørn Weisæth, Internasjonal sekretær i Fremskrittspartiets Ungdom.

Mandag 08. oktober, var flere fra sentralstyret i FpU tilstede på Grand Hotell i Oslo for å markere Taiwans nasjonaldag som feires 10. oktober i hjemlandet. FpU ønsker Taiwan til lykke med dagen og garanterer at FpU vil arbeide for at en regjering hvor FrP tar del i skal arbeide for fremme økt handel og utveksling mellom Norge og Taiwan.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.