Jubler over regjeringsplattform

FrP har, sammen med Høyre, blitt enig om en felles regjeringsplattform. Sentralstyremedlem i FpU, Tristan Dupré, er godt fornøyd. – Dette er historiske tider for FrP, men også for FpU.

Betydelig gjennomslag
Kunnskapsløft i skolen, flere studentboliger, styrking av politiet, strengere straffer og skatte- og avgiftslettelser for folk flest er blant de sakene FpU er mest fornøyd med. Opposisjonen har laget et stort nummer ut av at det blir litt skattelette til de rike. Dupré synes imidlertid dette er positivt.

– I dag er det greit å bli rik på to måter: Hvis du er god til å stå på ski og eller om du vinner i lotto. Mens folk som lager arbeidsplasser og står på blir sett på som skurker. Det må det bli slutt på. De som tjener mest har vært melkeku for sosialistene i årevis og mange bedrifter har flyttet til utlandet. Nå er det på tide å vise at vi setter pris på de som skaper arbeidsplassene.

FpU er også godt fornøyd med at regjeringen fjerner en rekke tåpelige forbud mot blant annet poker, søndagsåpne butikker og proffboksing.

En ny FpU-hverdag
FpU har lang tradisjon med å klare å vri FrPs politikk i en mer liberalistisk retning. Nå er det ikke bare FrPs politikk vi skal påvirke, nå skal FpU være med å bestemme hvilken politikk som føres i Norge. – Hvis du ikke allerede er aktiv i FpU, så er dette en god anledning til å gjøre noe med det, sier Dupré.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.