Du kan nå betale kontingenten på SMS

FpU lanserer nå en ny måte for våre medlemmer å betale medlemskontingenten sin på. Nemlig via SMS.

Våre medlemmer og tillitsvalgte har lenge etterspurt mulighet til å betale kontingenten på SMS. Nå er den her altså.

Medlemskontingentkravet er også sendt ut til alle våre medlemmer både på e-post og i posten. Det er svært viktig at du som medlem betaler medlemskontingenten din. Dette er med på å opprettholde driften av ditt lokallag, og er helt avgjørende for at FpU skal kunne fortsette det gode arbeidet.

Dersom du betaler din medlemskontingent har du mulighet til å delta på FpUs sommerleir, og mange andre kule aktiviteter i ditt fylkes- og lokallag. Du får også stemmerett på årsmøtet i ditt lokallag.

 

Slik betaler du med SMS:

Send kodeord «FPU <beløp>» til 2380. Vanlige medlemmer som betaler 100 kr. sender da FPU 100 til 2380. Ungdomsmedlemmer (medlem i både FrP og FpU) sender da «FPU 225» til 2380. Støttemedlemmer sender «FPU 200» til 2380. Lurer du på hvor mye du skal betale? Send en epost til anb@frp.no og spør, så gir vi deg svar.

 

Ønsker du å støtte FpU ytterligere?

Mange medlemmer velger også å støtte FpU med mer enn bare god innsats for partiet og medlemskontingenten. Mange medlemmer benytter seg av muligheten til å gi FpU gave. Denne muligheten kan du også benytte. Du kan enten sette inn et valgfritt beløp på kontonummer 1644.20.50213 og merke betalingen med «Gave».

 

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.