Velkommen til Landsmøte 2014!

Dagsorden for landsmøtet får du ved å trykke her.

I morgen går FpUs landsmøte av stabelen med hele 150 deltagere på Clarion Hotel Royal Christiania.

Her vil det bli diskutert viktige politiske saker, valgt et nytt sentralstyre for perioden 2014-2016 og selvsagt masse hygge og underholdning.

– Jeg gleder meg utrolig mye til landsmøte. Å møte alle delegater, observatører, gjester og publikum som er såpass engasjerte og klare for å stake ut kursen for de neste årene er alltid like spennende og morsomt sier formann i FpU, Himanshu Gulati.

På landsmøtet blir det viktige diskusjoner om saker som valgfrihet i skolen, kriminalpolitikk og ungdomssaker som boligpolitikk.

– Dette blir utrolig morsomt, både jeg og resten av vår delegasjon gleder oss voldsomt til å komme på landsmøte å diskutere nye ideer om hvordan vi kan forme fremtidens politikk, sier formann i Nord-Trøndelag FpU, Bjørn Emil Nesset.

Årets møte blir det første landsmøte med FrP i regjering. Dette fører til at forslag FpU kommer med kan bli realpolitikk, noe som åpenbart har inspirert deltagerne ytterligere. Det viktigste målet for landsmøtet er å skape politikk, nye ideer og forslag som kan forme en enklere hverdag for folk flest.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.