Siv åpner sommerleiren

– Dette blir tidenes sommerleir, sier Atle Simonsen, formann i FpU.

For fjerde år på rad arrangerer FpU den årlige sommerleiren på Skottevik Feriesenter utenfor Kristiansand. For over 150 engasjerte FpUere fra hele landet er dette årets høydepunkt. Det hele sparkes i gang med partileder, finansminister og fungerende statsminister Siv Jensen.

– Nå er vi klar for tidenes sommerleir. Alt ligger til rette for et fantastisk arrangement med politiske debatter, faglig påfyll, mye sosialt, sol og sørlandsidyll, sier Simonsen.

Dette er for øvrig Simonsens første sommerleir som formann i FpU. Han legger ikke skjul på at det gjør det hele litt ekstra spennende for hans egen del.

– Jeg er fast bestemt på å bidra til at alle FpUere kan reise hjem med ny motivasjon til å jobbe for mer frihet for enkeltmennesket, legger han til.

Storkanoner fra start

Nytt av året er at sommerleiren for første gang besøkes av statsråder fra landets regjering. Ekstra kult er det at det er statsråder fra Fremskrittspartiet som skal tale til forsamlingen. Den soleklare eneren er uten tvil landets finansminister, og for tiden fungerende statsminister, Siv Jensen. Hun åpner sommerleiren sammen med Simonsen i dag, torsdag.

– Siv klarer alltid å løfte stemningen og engasjementet med flere hakk. At hun tar seg tid til oss setter vi enormt stor pris på. Alle her gleder seg til å høre om hvordan FrP i regjering hver dag sørger for en enklere hverdag for folk flest med mer frihet til enkeltmennesket, sier Simonsen.

«FpUs beste venn»

Han omtales av mange som FpUs beste venn og han har selv uttalt at FpU er det som gir ham håp for fremtiden. Partiets første nestleder, Per Sandberg vil også dette året motivere og engasjere deltagerne på sommerleiren.

– FrP er kjent for å tørre der andre tier og si ting slik som de er. Per Sandberg er selve symbolet på dette. Han har en høy stjerne hos mange FpUere og vi er kjempeglad for at han kommer hit, sier Simonsen.

Vitamininnsprøytning

Over 150 engasjerte FpUere fra hele landet har i år tatt turen til Skottevik. Selv om det er mye faglig påfyll og politikk på programmet er sommerleiren først og fremst sosialt og mye hygge.

– Vi skal bli kjent med nye folk, danse, ha det gøy sammen og sørge for å bygge videre det fantastiske samholdet i FpU. Dette blir utrolig gøy, avslutter Simonsen.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.