Sentralstyret vinner for tiende år på rad

For tiende år på rad har sentralstyret trumfet enkelt gjennom både volleyball- og fotballturnering på sommerleiren. – Dette ble nesten litt for enkelt, sier en stolt lagkaptein og formann Atle Simonsen.

Hvert år har man volleyball- og fotballturneringer på sommerleiren i august. De siste ti årene har disse vært dominert av sentralstyret, som åpenbart holder et mye høyere nivå enn alle andre lagene som stiller. – Det ble nok litt for tungt for oss, sier lagkaptein for Trøndelag, Bjørn Emil Nesset.

Under tidligere formenn har også sentralstyret dominert turneringene. Dette var den store formannstesten for Atle Simonsen som ledet laget for første gang. – Dette var nok den største utfordringen som formann i FpU, og noe jeg har gruet meg til helt siden jeg ble valgt i mars. Når jeg så lagene, derimot, forsvant alle nervene, sier Simonsen.

5-0

Etter et omfattende gruppespill, nådde laget semifinalene. Det første laget som visste reell motstand var jentelaget fra Troms FpU, som kjempet med både nebb og klør. – Vi seiret likevel til slutt med 5-0, konkluderer Atle Simonsen.

 

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.