Vervedagen 2014

I dag, søndag 26. oktober, skal FpU bli dobbelt så stor ved å doble vårt medlemstall. Alt du trenger å gjøre er å verve én person!

FpUs viktigste ressurs er våre medlemmer. Vi er mange, men vi må bli flere. I morgen skal vi kunne si at vi er blitt dobbelt så mange og dobbelt så store på én eneste dag. Alt du trenger å gjøre er å verve én person til FpU. Hvis alle våre medlemmer gjør det, fordobler vi vår medlemsmasse før denne dagen er omme.

Sammen som organisasjon skal vi styrke og dyrke FpU. Alle må bidra. Ikke bare gir dette mange nye folk til å delta på alt det spennende vi driver med, dette gir oss også mye mer penger til å drive Norges kuleste ungdomsparti.

Vervekampanjen har blant annet lunch med Siv Jensen som premie, og at fylkeslaget ditt kan vinne 50 000 kr. Dette er en kjempemulighet og alle mann må til pumpene.

Verv gjerne noen på skolen, ring en venn, kontakt noen på Facebook. Det er mange muligheter.

Innmelding SMS:

Først sender medlemmet kodeord “MEDLEM” på SMS til 2229. Videre får du en melding med videre instruksjoner for å fullføre innmeldingen.
For å betale kontingent må medlemmet deretter sende SMS med kodeord “FPU 100” til 2380.

Innmelding nettside:

Du kan også melde inn via vår nettside.
Trykk denne linken: http://fpu.no/bli-medlem/

Vi skal vise de andre ungdomspartiene at FpU er den mest samlede organisasjonen når det gjelder som mest. Stå på for å gjøre verdens beste organisasjon dobbelt så stor i dag.

Lykke til!

Trenger du tips til hvordan du skal verve kan du gå inn på:http://fpu.no/2013/08/verving/

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.