Bildet er tatt på et medlemsmøte i FpU hvor tillitsvalgte spilte poker uten penger.

Jubler for poker-NM

Regjeringen liberaliserer Norge og vil tillate deg å spille poker om penger. FpU-formann Atle Simonsen jubler for at regjeringen vil endre det umoderne regelverket.

-Jeg er takknemlig for at Politiet nå skal bruke ressurser på å oppklare voldtektssaker fremfor å ta pokerspillere, sier Simonsen.

Fremskrittspartiets Ungdom har vært landets største pådriver for å oppheve latterlige forbud fordi vi mener at det går grenser for politikk og hvor mye det offentlige skal legge seg opp i hverdagen til voksne mennesker.

Liberalisering av Lotteriloven er i tråd med Fremskrittspartiets politikk og den alminnelige rettsoppfatning. Det er mange som spiller poker i private hjem, og loven har vært vanskelig å håndheve for Politiet.

I dag er pokerspill om penger forbudt i Norge, enten det dreier seg om offentlige turneringer eller private selskaper. Dette har medført at Norgesmesterskapet har blitt arrangert i utlandet.

-Jeg håper nordmenn får oppleve både NM i poker og at Cecilia Brækhus tar medalje i proffboksing på norsk jord i løpet av 2015, sier Atle Simonsen.

Regelverksendringen tillater private pokerlag i tillegg til større arrangementer som for eksempel Norgesmesterskapet. Ifølge de nye reglene kan private pokerlag bestå av inntil ti deltakere. Maksimumsinnskuddet pr. deltager er satt til 1000 kroner.

Forslaget er oversendt Stortinget.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.