Vi klarte det!

FpU satt tidligere i år et mål om 500 flere betalende medlemmer innen 1. november. Resultatet er klart: VI GREIDE DET!

-Jeg er utrolig stolt over alle FpUere som de siste tre månedene har stått på hver eneste dag for å nå dette felles målet, nå må vi fortsette den gode jobben, sier formann Atle Simonsen.

Simonsen hadde nylig bursdag, det han ønsket seg aller mest var 500 flere betalende medlemmer. I dag ble det klart at han fikk nettopp det. -Jeg kunne ikke fått en bedre bursdagsgave.

Lavik vant vervekonkurransen

Vinner av personvervekonkurransen ble Tonje Lavik fra Troms. Hun vervet 30 nye medlemmer til FpU. Som premie får hun møte Carl I. Hagen, spise lunch i finansdepartementet med Siv Jensen, få omvisning på Stortinget og spise middag med FpUs ledelse.

– Det er rett og slett helt uvirkelig! Det er utrolig mange som har stått på dag og natt for å få medlemmer til FpU, og det føles uvirkelig at jeg nå skal få spise lunsj med mitt desidert største politiske forbilde, nemlig Siv Jensen, uttaler en svært godt fornøyd Lavik.

Buskerud beste fylkeslag – vinner 100 000 kr

Buskerud FpU var det desidert beste fylkeslaget i vervekonkurransen. Ved starten av kampanjen ble det lovet 50 000 kr til det fylkeslaget som vervet mest og 50 000 kr til det fylkeslaget som hadde størst prosentvis vekst. Resultatene viser at Buskerud stakk av med en soleklar seier i begge konkurranser.

– Jeg er utrolig imponert over Buskerud FpU som nesten har doblet antallet betalende medlemmer de siste tre månedene. De lever virkelig opp til slagordet sitt #Buskerudsuksessen, sier Atle Simonsen.

– Dette var en fantastisk nyhet. Jeg vil rette en stor takk til alle i Buskerud som har bidratt til denne seieren. Dette er en skikkelig lagseier der alle våre tillitsvalgte har lagt ned en fantastisk jobb. Jeg er utrolig stolt akkurat nå, uttaler fylkesformann Rikard Knutsen.

Se Siv Jensens videohilsen til Tonje Lavik som vant vervekonkurransen her.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.