FpU vil øke frikortgrensen

Fremskrittspartiets Ungdom (FpU) vil at frikostgrensen på skatt skal være 100 000 kroner.

Finansminister Siv Jensen har økt frikortgrensen med 10.000 kroner etter at Fremskrittspartiet kom i regjering. Det betyr at det er mulig å tjene opptil 50.000 kroner årlig uten å betale skatt. Fremskrittspartiet Ungdom håper at Siv Jensen prioriterer å øke frikortgrensen ytterligere.

– Vi ønsker å belønne de som jobber, sier FpU-formann Atle Simonsen.

FpU-formannen utdyper viktigheten av det å belønne de som velger å droppe fritid, den klassefesten eller den helgeturen for å stå tidlig opp om morgenen, brette opp ermene og gjøre en innsats og skape verdier for samfunnet.

– Det er altfor mange som ligger hjemme med bakrus i senga fremfor å jobbe og skape noe. De ungdommene som står opp om morgenen for å spare penger til å kjøpe egen bolig, og klare seg selv er de som bør belønnes av samfunnet ved å slippe å betale skatt før tjente 100 000,-. Vi må oppfordre ungdom til å arbeide, avslutter Simonsen.

 

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.