Debattskoleringen er i gang!

I helgen startet første del av FpUs nasjonale debattskolering til høsten store kommune- og fylkesvalg! Ca. 30 ungdommer fra Finnmark i nord til Agder i sør var samlet ved partikontoret for å delta. Debattantene vil frem mot høsten gjennomføre den beste debattskoleringen av alle ungdomsparti, slik at de vil være mest forberedt og terpet til høstens skoledebatter. I forkant av skoleringen har ulike fylkeslag også gjennomført regionale skoleringer for å sende de beste debattantene til den nasjonale skoleringen.

-FpU er kjent for å ha de beste og tøffeste debutantene, og valget til høsten vil ikke bli noe unntak. Dette vil bli første valgkamp hvor moderpartiet vårt sitter i regjering. Noen steder sitter vi i posisjon i fylkene og/eller lokalt i kommunene, FpUs debattanter vil forsvare dette og vise skoleelevene at FrP har den beste politikken og de beste løsningene for folk flest, sier formann i FpU, Atle Simonsen.

-Jeg har troa på disse ungdommene vil gjøre en så god jobb som over hode mulig, FpUs viktigste fokus i valgkampen vil være å vinne skoledebattene, avslutter en optimistisk Simonsen.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.