Meld deg på Civita-akademiet 2016

Påmeldingen til Civita-akademiet 2016 er åpnet og FpU-medlemmer oppfordres til å søke. Kurset går over fire samlinger utover våren. Les mer om programmet og hvordan du søker her.

Vi har intervjuet Hedmark FpUs Kari Helene Bekkelund som deltok på Civita-akademiet høsten 2015.

Hvorfor meldte du deg på akademiet?
Jeg meldte meg på Civita-akademiet for å lære mer om filosofi, filosofer, ismer og få en relativt god innføring i noen av dagens viktigste politiske saker.

Civita-akademiet er relevant for alle typer mennesker. I høst var vi alt fra ungdomspolitikere, statsvitere, jurister og økonomier. Jeg opplevde akademiet som et veldig åpent og hyggelig debattklima der du kan få testet dine egne synspunkter.

Hva var mest spennende med å delta?

Høydepunktet var nok utenlandsturen. Vi var i Berlin i høst, der vi besøkte blant annet Stasi-fengselet, den nordiske ambassaden og CDU-kontoret. Til våren går turen til København, så programmet på turen vil bli annerledes, men jeg er sikker på at det blir veldig hyggelig og lærerikt.

Etter å ha deltatt på akademiet blir man medlem i Civita alumini. Her får man invitasjon til sosiale sammenkomster der man kan knytte gode politiske og forretningsmessige kontakter.

Vil du anbefale akademiet til andre?
Jeg anbefaler alle til å søke med en gang. Du får en pensumliste, slik at du kan møte forberedt om du føler deg litt fersk. Og, du får en hel del gode Civita-publikasjoner gratis!

Les mer og meld deg på Civita-akademiet 2016 her!

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.