Siv Jensen åpnet Tillitsmannskonferansen

I helgen er nesten hundre engasjerte tillitsvalgte fra hele landet samlet til den tradisjonsrike Tilliltsmannskonferansen på partikontoret i Oslo. Konferansen ble åpnet av Fremskrittspartiets leder Siv Jensen.

Hvert nye organisasjonsår åpnes med den tradisjonsrike Tillitsmannskonferansen som avholdes for ferske tillitsvalgte fra hele landet.

Nærmere hundre ferske tillitsvalgte fikk møte partileder og landets finansminister Siv Jensen, som for anledningen åpnet årets konferanse med en klar og tydelig tale om hvorfor nettopp Fremskrittspartiets løsninger er nettopp det Norge trenger i møte med de mange utfordringene landet står overfor.

  • Jeg er så stolt over at så mange nye og engasjerte tillitsvalgte deltar på årets konferanse. Konferansen er et skikkelig høydepunkt for mange nye tillitsvalgte og et perfekt kick-off for et nytt år med politiske arbeid, sier en tydelig stolt FpU-formann Atle Simonsen.

Reduserer skatter, avgifter og offentlige inngrep

Kristine Markussen
Kristine Markussen

I tradisjon tro er konferansen godt besøkt av Fremskrittspartiets fremste politikere og eksterne foredragsholdere fra nærings- og organisasjonslivet. I år fikk deltagerne møte landets finansminister og Fremskrittspartiets partileder, Siv Jensen. Hun kunne stolt fortelle om FrPs gjennomslag i regjering, og at Fremskrittspartiets løsninger er de som best løser utfordringene landet står overfor.

  • Det er utrolig motiverende som helt ny i FpU å få møte Siv Jensen. Hun er et stort forbilde for mange av oss som er aktiv i FpU, sier styremedlem i Harstad FpU, Kristine Markussen.

Et godt utgangspunkt

Tillitsmannskonferansen gir et godt utgangspunkt for den aktiviteten som både lokallagene og fylkeslagene skal ha dette året. Mange nye tillitsvalgte opparbeider seg verdifull erfaring og får mange nyttig tips om hvordan det er å være tillitsvalgt i FpU.

  • Jeg har allerede lært utrolig mye nytt som kommer veldig godt med. Nå gleder jeg meg skikkelig til å komme i gang med årets aktivitet, og vi skal bygge FpU enda sterkere, sier Kristine Markussen.

Du kan se Siv Jensens tale til Tillitsmannskonferansen her:

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.