Civitaskolen 2016

Den liberale tankesmien, Civita arrangerer Civitaskolen for politiske interesserte ungdom mellom 17 og 20 år. Civitaskolen går over to helger der 15 heldige deltakere får gleden av å høre mange og varierte foredragsholdere. Blant disse 15 deltakerne deltar Jonas Vikingstad (17) fra Rogaland FpU, Marius Svartås (18) fra Buskerud FpU og Tinius Austlid Solbakken (19) fra Hedmark FpU.

Første samling av Civitaskolen fant sted 30-31. januar på hovedkontoret til Civita i Oslo. Kurset har som mål å gi deltakerne mer innsikt i ideologiske tankeretninger og hvordan ideologi og politikk fungerer i praksis. Viktige temaer som liberalisme, konservatisme og ytringsfrihet har blitt diskutert under første kurshelg.

Deltakerne har i tillegg fått utfordre og utspørre foredragsholdere rundt aktuelle temaer. Neste samling er 5-6. mars. Deltakerne fra FpU meddeler at første del av Civitaskolen har vært svært lærerik og informativ, samt at de gleder seg enormt til neste samling!

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.