Talentprogrammet har startet

Fremskrittspartiets Ungdom har i helgen satt i gang FpUs talentprogram, og de skal nå presenteres. Blant mange søkere er fire talenter mellom 15 og 17 år plukket ut. Disse fire talentene skal få den beste treningen og skreddersydd opplæring innen ledelse, politikk, organisasjon, kommunikasjon og få jobbe tett på hverdagen til FpUs formannstrio. De skal utfordres og få prøve ting de ikke trodde de kunne.

Andreas Ingebretsen fra Agder FpU
Karina Hotsman fra Nord-Trøndelag FpU
Martin Virkesdal Jonsterhaug fra Hordaland FpU
Jonas Vikingstad fra Rogaland FpU

Talentene var stab under helgens landsstyremøte, og fikk utfordre seg selv på å håndtere alt fra registrering til koking av pølser, servering av lunsj og mediehåndtering for FpUs formann, Atle Simonsen. Videre skal talentene følges opp av FpUs formannstrio, og samles for å få utfordret seg selv.

  • Dette er noe jeg har sett frem til helt siden jeg fikk vite at jeg var trukket ut, helgen var helt fantastisk gøy, sier Karina Hotsman.

  • Det var også spennende å få møte de tre andre som var plukket ut som talenter, legger Martin Virkesdal Jonsterhaug til.

FpU har som formål å rekruttere og skolere talenter til FrP. Det har i lang tid blitt produsert flere talenter i FpU som nå har viktige posisjoner i moderpartiet, men også i regjering. FpUs talentprogram er nyoppstartet og skal sørge for å få skolert de unge talentene som er i partiet til å kunne bidra positivt i fremtiden. Talentprogrammet er en del av strategien på å styrke talentfabrikken FpU og vise at vi er en organisasjon som gir ungdom muligheter. Hvert år vil det plukkes ut nye deltakere, med målet om å finne morgendagens ledere i FpU, eller kanskje en ny stortingsrepresentant eller statsråd.

  • Jeg blir ikke overrasket om noen av disse fire er fremtidens får viktige posisjoner i partiet i fremtiden. Det er ingen tvil om at FpU har mange talenter som om noen år kan være med på å gjøre hverdagen enklere for folk flest. Vi kan lære dem alt foruten innsats og pågangsmot, det må de ta med selv, sier Atle Simonsen.

Neste samling for talentene er i starten av April.

  • Helgen som stab på landsstyremøtet var utrolig morsom, og jeg er gjerne stab igjen, sier Andreas Ingebretsen.

  • Nå er det bare å telle dager, og vente på neste samling, avslutter Jonas Vikingstad.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.