FpUere mot EU

Denne helgen avholdt Ungdom mot EU sitt landsmøte. I blant delegasjonen var FpU-medlemmene Sindre Høllesli fra Rogaland, Linn Nessmo fra Nord-Trøndelag og Nora Skjelstad fra Hedmark. Mye god politikk ble diskutert og vedtatt, og FpUerne var aktivt opp på talerstolen for å tale høyresidens nei-sak.

Nora Skjelstad, som også er organisatorisk nestformann i Hedmark FpU, ble valgt til Ungdom mot EUs sentralstyre. Hun mener UMEU og FpU kjemper samme sak:

– Ungdom mot EU jobber i tråd med FpUs liberalistiske prinsipper om maktfordeling. Norge burde ha frihet til selv å bestemme over egen politikk uten å være pliktet til å innføre reguleringer og krav fra EU.

[socialpoll id=»2337600″]

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.